Smart ForTwo

Smart ForTwo Private Lease

De beste deal voor een Smart ForTwo is momenteel 329,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 329,-/maand
Op basis van 60 maanden, 10000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
ForTwo
ANWB
Smart ForTwo
Essential
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 329,-p/m
Naar ANWB
ForTwo
ANWB
Smart ForTwo
Essential
15.000 km/jaar
60 maanden
€ 354,-p/m
Naar ANWB
ForTwo
ANWB
Smart ForTwo
Essential
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 359,-p/m
Naar ANWB
ForTwo
ANWB
Smart ForTwo
Essential
10.000 km/jaar
48 maanden
€ 379,-p/m
Naar ANWB
ForTwo
ANWB
Smart ForTwo
Essential
20.000 km/jaar
60 maanden
€ 379,-p/m
Naar ANWB

Private lease een volledig elektrische Smart ForTwo

De Smart ForTwo is klein maar fijn en heeft alle essentiële functies aan boord voor een aangenaam lage prijs. Hij komt met genoeg opties om het van binnen nóg comfortabeler te maken. Benieuwd naar een Smart ForTwo met private lease? Lees hier meer en vind de beste private lease deal.

Over de Smart ForTwo

De ForTwo van Smart is een heel compacte stadsauto met ruimte voor twee, zoals de naam al verklapt. Parkeren, maar ook in- en uitvoegen tussen auto’s door gaat gemakkelijk door zijn kleine formaat. Een vergelijking met andere kleine auto’s als de Volkswagen Up en Fiat 500e is moeilijk te maken omdat de ForTwo ze groot doet lijken.

Uitrusting Smart ForTwo

Standaard is de supercompacte ForTwo uitgerust met airco, bekerhouders en cruise control. Hij is er in negen verschillende kleuren waaronder zwart, wit, beige en limoen.

Met de Comfort-uitvoering krijg je daar onder andere het navigatiesysteem, parkeersensoren en ondersteuning voor je smartphone bij met Apple CarPlay en Android Auto.

De meest luxe uitvoering is de Comfort Plus-lijn uigerust met grotere velgen, een handige achteruitrijcamera en panoramadak.

Mag het dak er helemaal af? Dan ga je voor de Smart ForTwo Cabrio.

Waarom een Smart ForTwo private leasen?

Een elektrische auto kost gemiddeld meer dan vergelijkbare modellen met een verbrandingsmotor. Toch wegen de voordelen zoals goedkoper “tanken” en minder bijkomende kosten daar tegenop. Met private lease wordt een elektrische auto financieel veel toegankelijker. Zo betaal je niet de volle mep, maar een behapbaar maandelijks bedrag. Ook sta je binnen private lease niet voor verrassingen omdat alle kosten zoals onderhoud en verzekeringen vooraf bekend en inbegrepen zijn.

De Smart ForTwo is een compacte stadsauto met een fijn rijgevoel

Segment Smart ForTwo

Bij een compacte stadsauto uit het A-segment denken de meesten terecht aan modellen als de Volkswagen Polo, Ford Ka en Hyundai i10. De Smart ForTwo is door zijn supercompacte bouw een vreemde eend in de bijt vergeleken met eerdergenoemden. Deze herbergen namelijk allemaal meer dan twee personen, in tegenstelling tot de ForTwo.

Hoe vind ik de beste private lease deal voor de Smart ForTwo?

Op deze pagina vind je alle private lease aanbiedingen in onze vergelijker voor de Smart ForTwo. Maar welke is de beste?

Maak gebruik van het filter en vind de beste private lease deal voor de Smart ForTwo die bij je wensen past. Zo specificeer je het aantal jaarlijkse kilometers en je gewenste looptijd. Daardoor houd je alleen nog maar passende deals over.

Een leuke aanbieding gevonden? Klik dan op de button ernaast. Zo kom je op de pagina van de leasemaatschappij en stel je van binnen en buiten de ideale Smart ForTwo samen.

Samenvatting Smart ForTwo

  • Supercompact van buiten, comfortabel van binnen;
  • Modern uiterlijk met ruime kleurkeuze;
  • Toegankelijke optie voor elektrisch rijden.