Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA Private Lease

De beste deal voor een Mercedes-Benz EQA is momenteel 699,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 699,-/maand
Op basis van 60 maanden, 10000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
EQA
ANWB
Mercedes-Benz EQA
Business Line
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 699,-p/m
Naar ANWB
EQA
ANWB
Mercedes-Benz EQA
Business Line
15.000 km/jaar
60 maanden
€ 739,-p/m
Naar ANWB
EQA
ANWB
Mercedes-Benz EQA
Business Line
10.000 km/jaar
48 maanden
€ 779,-p/m
Naar ANWB
EQA
ANWB
Mercedes-Benz EQA
Business Line
20.000 km/jaar
60 maanden
€ 779,-p/m
Naar ANWB
EQA
ANWB
Mercedes-Benz EQA
Business Line
15.000 km/jaar
48 maanden
€ 819,-p/m
Naar ANWB

Volledig elektrische Mercedes-Benz EQA met private lease

Mercedes-Benz, elektrisch en SUV. De Mercedes-Benz EQA is een ruime en sportieve SUV en het resultaat van Duits vakmanschap. Op zoek naar deze auto? Lees er hier meer over en vind een passende private lease aanbieding!

Over

De Mercedes-Benz EQA is een kwalitatief hoogstandje zoals je verwacht van de Duitse fabrikant. Dat zie je aan het hoge rijbereik van tot wel 527 kilometer, het futuristische interieur met sfeerverlichting en alle technologieën voor veiligheid en comfort.

Zo lees je via het scherm boven het middenconsole alles over de auto af. Je bedient er ook het geluid en navigatie bijvoorbeeld mee. Dat doe je niet alleen met je vinger maar ook je stem of een handgebaar zodat jij op de weg blijft letten.

Uitvoeringen en opties

Standaard is deze elektrische Mercedes uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, sfeerverlichting, regensensor, achteruitrijcamera, bandenspanningsensor, stemherkenning, touchpad op middenconsole en voorverwarmingsfunctie.

Hogere uitvoeringen zijn voorzien van gescheiden ventilatie, lederen bekleding, premium AMG-ontwerp, luxe vloermatten, vijfspaakse velgen en lindehouten accenten.

De EQA is er in tien verschillende kleuren waaronder roségoud, rood, blauw, zwart, wit en grijs. Welke neem jij?

Waarom een EQA met private lease?

Een elektrische auto als de Mercedes-Benz EQA is beter voor het milieu en voordelig wat betreft “brandstof”. Ondanks de voordelen zit er ook een maar aan een nieuwe auto: de prijs.

Veel mensen kopen de nieuwe auto van het spaargeld of sluiten een lening af. Vooral elektrische auto’s zijn relatief duurder, dus is dat niet altijd ideaal.

Met private lease betaal je één vast maandbedrag voor een vaste looptijd met een vast aantal kilometers per jaar. Bovendien zijn alle kosten, behalve het tanken (in dit geval laden) inbegrepen.

Alternatieven

De EQA is elektrisch, ruim en een SUV dus vergelijkbaar met auto’s als de Volkswagen ID.4, Nissan Ariya, Hyundai Ioniq 5 en Kia EV6.

Mercedes-Benz EQA samenvatting

  • Volledig elektrische SUV
  • Tot 527 kilometer bereik op volle batterij met snelle laadtijd
  • Keuze uit premium-opties
  • Sportief, modern ontwerp
Mercedes-Benz EQA SUV met private lease