Kia EV6

Kia EV6 Private Lease

De beste deal voor een Kia EV6 is momenteel 669,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 669,-/maand
Op basis van 60 maanden, 10000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
EV6
ANWB
Kia EV6
Air RWD 58 kWh
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 669,-p/m
Naar ANWB
EV6
ANWB
Kia EV6
Air RWD 58 kWh
15.000 km/jaar
60 maanden
€ 713,-p/m
Naar ANWB
EV6
ANWB
Kia EV6
Air RWD 58 kWh
20.000 km/jaar
60 maanden
€ 757,-p/m
Naar ANWB
EV6
ANWB
Kia EV6
Air RWD 58 kWh
10.000 km/jaar
48 maanden
€ 759,-p/m
Naar ANWB
EV6
ANWB
Kia EV6
Air RWD 58 kWh
25.000 km/jaar
60 maanden
€ 801,-p/m
Naar ANWB

Beste private lease deal voor de elektrische Kia EV6

De nieuwe Kia EV6 is volledig elektrisch en Auto van het jaar 2022. De Zuid-Koreaanse SUV is ruim, heeft een groot bereik en ziet er stijlvol uit. Je rijdt de EV6 van Kia al voor een niet al te hoog maandbedrag. Benieuwd? Lees dan wat je moet weten.

Waarom jij de nieuwe volledig elektrische Kia EV6 wil

De Kia EV6 is veilig in gebruik door functies als de dodehoekcamera’s die automatisch aanspringen wanneer je de richtingaanwijzer gebruikt. Hetzelfde geldt voor de parkeercamera wanneer je de EV6 in z’n achteruit zet om in te parkeren. Rijd je op een slecht verlichte weg, dan zet je het slimme grootlicht aan zonder dat je andere bestuurders verblindt.

Bevallige details

Kia EV6 achterlicht en dakspoiler

Aan de buitenkant van Kia’s elektrische crossover vallen een paar details op. De eerste zijn de deurgrepen die in de portieren verzonken zijn en uitschuiven wanneer je dichter bij komt met de sleutel. Een volgende is de achterverlichting over de hele breedte de EV6. Als laatste is er een dakspoiler aanwezig voor een betere wegligging en sportieve uitstraling.

Veel kilometers op een volle batterij

Het bereik is een van de belangrijkste eigenschappen een elektrische auto. De nieuwe Kia EV6 kan tot wel 528 kilometer vooruit op een volle accu. Aan de laadpaal heeft de SUV na vier minuten genoeg om 100 kilometer door te rijden. Wacht je iets langer, dan gaat de batterij van 10 naar 80 procent in iets meer dan een kwartier.

Subsidie op EV’s

Bij het leasen van een EV kun je een aanvraag doen voor SEPP, de overheidssubsidie voor elektrische voertuigen. Zo ontvang je tot 3350 euro. Let wel op: controleer of je aan de voorwaarden voldoet, en dat je er snel bij bent. Ieder jaar wordt namelijk een beperkte hoeveelheid hiervoor aan de kant gezet.

Vergelijkbaar met de Kia EV6

De Volkswagen ID.4 is vergelijkbaar in prijs en omvang met 5 zitplaatsen, maar heeft een hogere bouw. Een andere vergelijkbare SUV is de Hyundai Ioniq 5 met een ruim interieur en genoeg opladers voor al je elektronica.

Wat is de beste private lease deal voor de Kia EV6?

De goedkoopste private lease aanbieding voor de EV6 van Kia vind je helemaal bovenaan in de leasevergelijker. Let er wel op dat je dan bijna altijd de minste jaarlijkse kilometers en een langere looptijd hebt. Ben je op zoek naar een aanbieding met meer kilometers of een kortere looptijd? Gebruik dan het filter.

In het filter specificeer je het gewenste kilometers en looptijd. Zo houd je alleen de private lease deals over die bij je passen. Ook nu vind je de aanbieding met het laagste maandbedrag helemaal bovenaan. Blader hier doorheen en vind de ideale private lease overeenkomst voor de Kia EV6.

Staat er een leuke deal tussen? Klik dan op de knop waarmee je op de pagina van de bijhorende leasemaatschappij aankomt. Hier vind je meer informatie over de Kia EV6, voertuigopties en de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.