Fiat 500c

Fiat 500c Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de Fiat 500C

Als je deze zomer in een nieuwe Fiat 500C wil rijden, kun je hem private leasen. Een auto die altijd in is, de Fiat 500C. Een echte stadsauto, maar toch met voldoende ruimte en comfort voor langere ritten. De Fiat 500C is er in verschillende uitvoeringen, kleuren en met veel opties. Bekijk hieronder waarom jij een Fiat 500C zou willen private leasen.

Een Fiat 500C private leasen

De Fiat 500C is een kleine cabriolet met twee deuren en vier zitplaatsen. Het dak kan open om te genieten van het mooie weer. Deze stadsauto heeft een 1.2-liter benzinemotor met 69 pk. Er zijn ook versies met 80 of 100 pk beschikbaar. De maximumsnelheid ligt tussen 155 en 165 km/uur en hij accelereert in 11 tot 15 seconden naar 100 km/uur.

Uitrusting Fiat 500C

De standaarduitrusting van de Fiat 500C bevat onder andere: airconditioning, centrale vergrendeling met afstandsbediening, bestuurdersairbag, led-koplampen, passagiersairbag, start-/stopknop, stuurwielbediening audio en telefoon en usb-aansluiting. Natuurlijk zijn er ook vele opties mogelijk om de auto nog meer naar jouw smaak te maken. Denk bijvoorbeeld aan een navigatiesysteem of parkeersensoren.

Alternatieven Fiat 500C lease

Natuurlijk zijn er altijd alternatieven te bedenken. Misschien vind je de Fiat 500C wel wat te klein of juist wat te duur. In dat geval zijn er gelukkig ook andere mogelijkheden binnen het segment stadsauto’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Mini Cooper of de Volkswagen up!? Kijk snel verder op onze website voor alle mogelijkheden.

Waarom een Fiat 500C private leasen?

Private lease is ideaal als je een nieuwe auto wilt maar niet veel wilt uitgeven aan bijkomende kosten zoals wegenbelasting, verzekering of onderhoud. Ook hoef je je geen zorgen te maken over waardevermindering van de auto: die blijft immers bij de leasemaatschappij. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een goede service omdat er regelmatig checks plaatsvinden door professionele monteurs.

Samenvatting Fiat 500C

  • Cabrio-versie van bekende Fiat 500
  • Iconisch design
  • Ultieme zomerauto