Citroen C4

Citroen C4 Private Lease

De beste deal voor een Citroen C4 is momenteel 484,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 484,-/maand
Op basis van 60 maanden, 10000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
C4
ANWB
Citroen C4
Feel
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 484,-p/m
Naar ANWB
C4
Nefkens
Citroen C4
Citroen C4 EV Feel 50 kWh
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 499,-p/m
Naar Nefkens
C4
Emerpark
Citroen C4
Citroen C4 EV Feel 50 kWh
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 499,-p/m
Naar Emerpark
C4
Nefkens
Citroen C4
Citroen C4 EV Feel 50 kWh
15.000 km/jaar
60 maanden
€ 511,-p/m
Naar Nefkens
C4
Emerpark
Citroen C4
Citroen C4 EV Feel 50 kWh
15.000 km/jaar
60 maanden
€ 511,-p/m
Naar Emerpark

Citroën C4 voordelig met private lease

De Citroën C4 is een moderne stadsauto en de opvolger van de Xsara. Hij is comfortabel van binnen en veilig onderweg door slimme technologieën aan boord. Zie jij jezelf al in de C4 op benzine of elektriciteit? Lees wat je moet weten en vind de beste private leaseprijs.

Over de Citroën C4

De Franse stadsauto trekt de aandacht met zijn ontwerp. Hij heeft geen saaie vormen, maar unieke zigzag-motieven en moderne koplampen.

Van binnen is hij lekker ruim en comfortabel. Door de voering van de stoelen merk je zo niets van hobbels op de weg. Ook heb je keuze uit zes interieurkleuren. Voor de buitenzijde heb je maar liefst keuze uit 31 kleurcombinaties met onder andere zwart, wit, rood en bruin.

De Citroën C4 is er als benzineauto of met volledig elektrische aandrijving.

Citroën C4 uitvoeringen

Allereerst mag je kiezen uit een C4 met benzinemotor of elektromotor. Met het benzinemodel kan je nog voor een handgeschakelde variant gaan, de elektrische versie is altijd een automaat. Vervolgens is het een van de volgende uitvoeringen: Feel, Feel Pack, Shine en Shine Pack Business.

Standaard heeft de C4 cruise control, parkeersensoren, smartphone-ondersteuning en grote velgen (18″). Een scherm voor bijvoorbeeld media mag niet ontbreken.

Afhankelijk van de overige uitvoeringen komen daar opties en functies als stemherkenning, smartcard, slimme sensoren voor autonomisch rijden, luxere afwerking en elektrisch inklapbare spiegels bij.

Waarom de Citroën C4 met private lease?

Een nieuwe auto is altijd even spannend en uitdagend. Welke past het beste bij je, wat mag het kosten en ga zo maar door. Zowel voor elektrische auto’s als deze op benzine zijn er verschillende voordelen te noemen. Zo hebben benzineauto’s een groot bereik en zijn ze relatief goedkoper. Elektrische auto’s zijn beter voor het klimaat en hebben minder onderhoudskosten.

Een ding hebben beide opties in ieder geval gemeen: een nieuwe auto kost niet niks. Private leasen maakt het mogelijk om de financiële drempel voor een nieuwe auto te verlagen. Zo betaal je niet het hele aankoopbedrag in een keer of met een lening. Private leasen draait om één bedrag dat altijd vast staat met alle kosten voor verzekeringen, onderhoud en belastingen inbegrepen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Het enige waar je de portemonnee nog voor trekt zijn de kosten aan de pomp of laadpaal.

Vergelijkbaar met de Citroën C4

De Citroën C4 is een auto uit het C-segment, die staat ook wel bekend als de compacte middenklasse. Zo is de C4 niet zo groot als een SUV, maar heeft hij meer ruimte dan kleinere stadsauto’s zoals de Citroën C3.

Andere auto’s uit hetzelfde segment zijn de Peugeot 2008 en Opel Mokka. Net zoals de C4, zijn ook deze modellen verkrijgbaar als volledig elektrische auto.

Citroën C4 in het kort

  • verkrijgbaar als benzine of volledig elektrisch;
  • veel opties in kleur;
  • rijkelijk uitgeruste uitvoeringen;
  • ruim van binnen en mooi van buiten.
Achterdeuren, achterbumper en velgen van de Citroën C4