Private leasen voor maximaal 300 euro per maand

Annet van OschAnnet van Osch11 juli 2022 om 14:16

Je wilt graag een private lease auto en je hebt hiervoor een bepaald bedrag per maand beschikbaar. Dit maandbedrag ontvang je bijvoorbeeld van je werkgever als mobiliteitsvergoeding. Het kan ook zo zijn dat je op basis van je inkomsten en maandelijkse lasten een specifiek bedrag hebt bepaald. Stel, je wilt private leasen voor maximaal 300 euro per maand, welke auto’s zou je dan kunnen leasen? We zetten de opties voor je op een rij!

vrouw in leaseauto minder dan 300 euro per maand

Welke auto’s kan je private leasen voor maximaal 300 euro per maand?

Wanneer je een maandbudget hebt van maximaal 300 euro heb je best wel wat keus. Hieronder een opsomming van enkele mogelijkheden.

Mitsubishi Space Star

Wanneer je op zoek bent naar een zuinige auto, dan is de Mitsubishi Space Star een goede keus. Deze auto biedt ruimte aan 5 personen en is een prima auto voor dagelijks gebruik. Daarnaast is het mogelijk om deze auto ook voor een wat kortere looptijd of meer kilometers per jaar leasebaar voor minder dan € 300 per maand. Bekijk de beste Mitsubishi Space Star private lease deals hier.

Renault Twingo

De Renault Twingo is een compacte stadsauto met een modern uiterlijk. De Twingo is in Nederland de populairste auto van Renault. Deze auto kun je ook leasen voor minder dan € 300 met meer dan 10.000 kilometers en een kortere looptijd dan de standaard 60 maanden. Daarnaast is er ook een volledig elektrische variant van de Twingo beschikbaar. Helaas lease je die net niet onder de € 300. Bekijk hier de beste Renault Twingo private lease deals.

Toyota Yaris

De Toyota Yaris kun je momenteel leasen voor net geen 300 euro per maand. De Yaris is er ook in een hybride uitvoering, deze lease je al vanaf 330 euro per maand. De Toyota Yaris is een stadsauto met vijf deuren, in een modern jasje. Het is een zuinige en betaalbare stadsauto, die zeker niet saai is qua uiterlijk. Vind hier de beste Toyota Yaris private lease deals.

Kia Picanto

De Kia Picanto behoort tot de best verkochte auto’s in Nederland en is ook een populaire leasewagen. Het is een compacte stadsauto met veel opties, die relatief ruim is. Ook bij de goedkopere uitvoeringen krijg je veel waar voor je geld. Wil je graag een automaat? Ook dan kun je de Picanto leasen voor minder dan € 300. Zoek hier naar de beste Kia Picanto private lease deals.

Kun je elektrisch private leasen voor maximaal 300 euro?

Eerst het goede nieuws, dat kan! Je hebt echter maar een keuze.

De Dacia Spring electric

Een ander alternatief is de Dacia Spring. De Dacia Spring heeft een actieradius van maximaal 230 kilometer en hij heeft 4 zitplaatsen. Hij beschikt over voldoende kofferruimte en bevat diverse veiligheidssystemen. Belangrijk om te vermelden, indien je elektrisch wilt private leasen voor maximaal 300 euro per maand, zit je eigenlijk altijd gebonden aan een lease contract van 5 jaar en maximaal 10.000 kilometer per jaar. Kijk hier voor de beste Dacia Spring private lease deals.

Hybride leasen voor minder dan 300 euro, kan dat?

Ja, dat kan! We hebben één deal gevonden die hieraan voldoet. We willen hierbij wel opmerken dat je dan maar een beperkt aantal km’s mag rijden per jaar (5000) en dat de looptijd minimaal 60 maanden moet zijn.

De Fiat 500 Hybrid

De Fiat 500 is een auto met een iconisch design. Uit de review van onze collega’s van Auto Review, blijkt dat de benzine en elektromotor goed met elkaar samen werken. Bij het starten gebruik je de benzinemotor niet. De Fiat 500 Hybrid is een interessante optie indien je graag een hybride auto wilt leasen. Kijk hier voor de beste Fiat 500 Hybrid private lease deal.