Opel Mokka

Opel Mokka Private Lease

De beste deal voor een Opel Mokka is momenteel 429,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Broekhuis Private Lease
vanaf € 429,-/maand
Op basis van 60 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij Broekhuis Private Lease
Mokka
Broekhuis Private Lease
Opel Mokka
*1.2t Edition 100pk
5.000 km/jaar
60 maanden
€ 429,-p/m
Naar Broekhuis Private Lease
Mokka
Broekhuis Private Lease
Opel Mokka Electric
*50kWh ev 3 fase 136pk aut
5.000 km/jaar
60 maanden
€ 439,-p/m
Naar Broekhuis Private Lease
Mokka
Broekhuis Private Lease
Opel Mokka
|1.2t edition 100pk
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 439,-p/m
Naar Broekhuis Private Lease
Mokka
Broekhuis Private Lease
Opel Mokka
|1.2t gs 100pk
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 449,-p/m
Naar Broekhuis Private Lease
Mokka
ANWB
Opel Mokka
1.2 S/S 74kW Edition 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 454,-p/m
Naar ANWB

Opel Mokka Private Lease

In 2012 bracht Opel met de Mokka compleet in lijn met de vraag een cross-over op de markt. In 2016 werd de tweede generatie onder de naam Mokka X gebracht, waarna in 2020 Opel weer teruggreep naar de originele benaming met de derde en meest recente generatie van de auto. Naast de Mokka werd ook de Mokka-e (nu bekend als de Mokka Electric) ontwikkeld, een volledig elektrische versie van de populaire auto. Het ontwerp van de nieuwe Mokka was duidelijk op de schop gegaan. Er werd gekozen voor een stoer uiterlijk met strakke lijnen en gedurfde kleuren en combinaties.

Witte Opel Mokka op een parkeerplaats
De Opel Mokka in de kleur ‘Arctis White’ met contrasterende zwarte motorkap en dak

Voordelen Opel Mokka Private lease

  • Gedurfd design
  • Geen gedoe: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand
  • Onderhoud, verzekering en belasting inbegrepen
  • Geen spaargeld nodig
  • Ook beschikbaar met elektrische aandrijflijn
  • Degelijke en rijke uitrusting

De Opel Mokka in een notendop

  • 0 tot 100 tussen 10,6 en 9 seconden
  • Tussen 100 – 136 pk en 205 – 260 Nm
  • Vanaf standaarduitvoering rijk uitgerust
  • Zuinige auto in zijn klasse
  • Mokka Electric:
  • Actieradius van 324 kilometer (WLTP)
  • Accu van 50 kWh
  • Snellaadtijd van 24 minuten

De elektrische Opel Mokka Prive leasen

Met private lease rijd je in een nieuwe Opel Mokka Electric zonder zelf de auto aan te schaffen en dus een hele grote investering te hoeven doen. De Opel is van de leasemaatschappij die ook betaalt voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud, banden, reparaties en pechhulp. Voor een vast maandbedrag rij je dus een nieuwe auto en regelt de leasemaatschappij alles voor je. Geen gedoe, de kosten zijn overzichtelijk en je hoeft je niet druk te maken over de restwaarde van de auto. Goed geregeld dus!

Ontdek de Opel Mokka als lease auto

Design

Bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie Opel Mokka is het merk uit Rüsselsheim een andere weg ingeslagen. Er is gekozen voor een futuristisch design met strakkere lijnen. De voorkant van de auto is geïnspireerd door het klassieke design van de Opel Manta. Dit wordt door Opel de ‘nieuwe Opel Vizor’ genoemd. Ook is de Mokka opvallend gemaakt met onderscheidende kleuren en contrasterende dak- en motorkapkleuren.

Opel Mokka private lease
‘Iconic Green’ zoals op deze afbeelding is een van de kleuren waarin de Opel Mokka te bestellen is.
Andere opties zijn ‘Cosmic Red’, ‘Contrast Grey’, ‘Carbon Black’, ‘Voltaic Blue’ en de basislak ‘Arctis White’

Opel heeft gekozen voor een naar eigen zeggen ‘robuust crossover-silhouet’, met baanbrekende styling. In het interieur is de autoproducent gegaan voor een ‘nieuwe, heldere designtaal’, waarin ‘less is more’ is doorgevoerd.

Uitrusting

De Opel Mokka is vanaf zijn standaarduitrusting, de Edition-uitvoering, zeer rijk uitgerust. Het volgende is al aanwezig in deze versie van de crossover:

Interieur Opel Mokka
Het interieur van de Opel Mokka
  • Centrale deurvergrendeling
  • Elektrische ruiten
  • Automatic Climate Control
  • Cruise Control
  • Stuurbekrachtiging
  • ABS
  • Traction Control
  • Lichtmetalen velgen
  • Airbags hoofd/gordijn
  • Hoogteverstelling stoel en stuur
  • Lichtsensor
  • Spiegels elektrisch en verwarmd
  • Warmtewerend glas
  • Bandenspanningssensoren

Technologie en veiligheid

De Opel Mokka is voorzien van de nieuwste systemen om de auto zo comfortabel mogelijk te maken. Ook aan moderne veiligheidssystemen is gedacht in de cross-over.

Met adaptieve cruise control maak je elke rit comfortabel en bovenal veilig. Deze technologie zorgt zoals je gewend bent van cruise control voor een constante snelheid zonder op het gaspedaal te hoeven drukken. Daarbovenop komt dat automatisch een veilige afstand wordt gecreëerd op je voorganger.

Het automatische noodremsysteem grijpt in om ernstige aanrijdingen te voorkomen. Dit doet het systeem door via de camera de verkeerssituatie voor de Mokka goed in de gaten te houden. Zodra er een obstakel voor de auto wordt gesignaleerd prepareert de auto om te remmen. Bij een snelheid tot 30 km/h kan de auto automatisch autonoom afremmen.

Opel Mokka veiligheidssystemen
De Opel Mokka is voorzien van de nieuwste (veiligheids)systemen

Is inparkeren een spannend moment voor jou? Met de Opel Mokka behoort dit tot het verleden! Het advanced park assist-systeem zoekt een parkeerplek voor je en neemt vervolgens het stuur van je over. Ook uitparkeren is geen probleem. Het enige wat de bestuurder hoeft te doen is gas geven en remmen.

Het lane-assist systeem detecteert door middel van sensoren de lijnen van de weg waar je op rijdt en houdt de auto binnen die lijnen. Dreig je onbedoeld van de rijbaan af te wijken grijpt het systeem in door bij te sturen. Overigens is het wel verplicht je handen aan het stuur te houden.

Intelli-Lux LED matrix-koplampen

De LED-koplampen die zijn geïnstalleerd, Intelli-Lux LED matrix-koplampen genaamd, zorgen voor optimale verlichting. Dit doet het systeem onder andere door automatisch te wisselen tussen dimlicht en grootlicht. Hierdoor rijd je ontspannen en veilig, zonder de tegenliggers te verblinden.

Opel Mokka koplampen
Opel heeft Intelli-Lux LED koplampen geïnstalleerd op de Mokka

Panoramische achteruitrijcamera

Met de panoramische 180 graden achteruitrijcamera zie je haarfijn wat er achter de auto gebeurd. De bestuurder krijgt namelijk een extra breed beeld gepresenteerd via de panoramische achteruitrijcamera. Hierdoor zie je obstakels sneller. Dit maakt achteruitrijden een stuk veiliger en minder stressvol.

Opel Mokka achteruitrijcamera
In de panoramische achteruitrijcamera zie je precies wat er achter de auto gebeurd

Pure Panel

Zowel in de Mokka als de Mokka Electric heeft Opel gekozen voor een helder, simpel en duidelijk instrumentarium. Op het 12 inch scherm voor je stuur zie je al de zaken die je moet weten tijdens het rijden, zonder dat je afgeleid raakt van de weg. Dit wordt Opel Pure Panel genoemd.

Opel Mokka instrumentarium
Het instrumentarium is duidelijk en simpel vormgegeven

Stoelcomfort

In de Opel Mokka zijn de stoelen volledig gericht op het grootst mogelijke comfort. Zo is de zitting van de stoelen enorm comfortabel. Daarnaast zijn de stoelen te bestellen met onder andere verwarming- en massagefunctie, wat een rit in de Mokka alleen nog maar prettiger maakt.

Drive-mode

Hoe de Opel Mokka rijdt ligt volledig in de handen van de bestuurder. Met de drive-mode knop kan namelijk ingesteld worden hoe de Mokka reageert. Sport-modus zorgt voor een dynamische ervaring, in ‘normaal’ biedt de Mokka je een zo comfortabel mogelijk ritje aan en in Eco-mode probeert de Mokka zo zuinig mogelijk te doen met de brandstof.

Opel Mokka drive mode
Met de drive-mode knop ligt het rijgedrag van de Mokka in de handen van de bestuurder

Interieur en multimedia

Het infotainmentsysteem van de Opel Mokka is net zoals het instrumentarium simpel en gebruiksvriendelijk ingesteld. Via het touchscreen, dat te bestellen is in 7 of 10 inch, vind je al de bekende zaken als navigatie, media, bellen en de auto-instellingen.

Opel Mokka infotainmentscherm
Het infotainmentsysteem van de Opel Mokka is gebruiksvriendelijk simpel

Apple CarPlay/Android Auto

Daarnaast is ook Apple CarPlay/Android Auto beschikbaar in het systeem van de Mokka vanaf de standaard Edition-uitvoering. Met behulp van de smartphone replicatie zijn je favoriete apps te bedienen op het touchscreen. Apple CarPlay/Android Auto.

Opel Mokka Apple CarPlay/Android Auto
Door middel van Apple CarPlay/Android Auto is je telefoon te spiegelen naar het multimediascherm

Navigatie

Het navigatiesysteem in de Opel Mokka is compleet state of the art en up to date. Zo toont het systeem bijvoorbeeld real-time verkeersinformatie. Ook vind je in de Mokka Electric eenvoudig de dichtstbijzijnde laadpunten.

Draadloos opladen

Ben je al die draden ook zo zat? In de Mokka Electric kun je devices compleet draadloos opladen.

Opel Mokka draadloos opladen
In de Mokka Electric is draadloos opladen geïntegreerd

Bagageruimte en opbergruimte

De Opel Mokka heeft een bagageruimte van 350 liter, wat een redelijk gemiddelde waarde is voor een auto in zijn klasse. Met naar beneden geklapte achterbank groeit deze waarde naar 1105 liter.

Omdat de Opel Mokka Electric het accupakket (deels) achterin de auto heeft geplaatst, beschikt de auto over 40 liter minder bagageruimte dan de Mokka (310 liter). Met de achterbank naar beneden geklapt past er in de Mokka Electric 1060 liter bagage.

Opel Mokka bagageruimte
Afhankelijk van de aandrijflijn is de bagageruimte van de Mokka tussen de 310-350 liter, 1060-1105 met de achterbank naar beneden geklapt

Batterij en aandrijving Opel Mokka Electric

Er is een accupakket van 50 kWh in de Opel Mokka Electric geplaatst. De werkelijke geschatte accucapaciteit ligt op 47,5 kWh. De aandrijving van de Mokka Electric geeft de auto 136 pk (100 kW) en een maximum koppel van 260 Nm.

Actieradius

Volgens WLTP-normen komt de Mokka Electric met zijn accupakket op een volle lading 324 kilometer ver. De praktische actieradius van de EV is echter ongeveer 243 kilometer op een lading.

Dacia geeft een gemiddeld verbruik aan van 14,7 kWh per 100 kilometer, maar een realistischer getal is 19,55 kWh (bron: whattherange.com)

Laadsnelheid

Met een Type-2 kabel heeft de Mokka Electric een maximaal laadvermogen van 11 kW. De auto zal in 4 uur en 33 minuten volledig opgeladen zijn. Dit gebeurt met een snelheid van 75 kilometer per uur.

Laadkabel in de Opel Mokka-e
Aan een Type-2 kabel laad de Mokka Electric binnen 4 uur en 33 minuten volledig op
Aan een snellader doet de Mokka Electric er 24 minuten over

Met fast charging laad je de accu binnen 24 minuten op tot 80%. Hierbij kan je gebruik maken van de CCS Combo 2 kabel, tot een snellaadvermogen van 100 kW. De snellaadsnelheid is maximaal 424 kilometer per uur.

Opel Mokka Uitvoeringen

Onderstaande lijst zijn de op dit moment beschikbare uitvoeringen van de Opel Mokka.

  • Opel Mokka Edition
  • Opel Mokka Elegance
  • Opel Mokka GS Line (100 pk met handbak of 130 pk met automaat)
  • Opel Mokka Electric Edition
  • Opel Mokka Electric Elegance
  • Opel Mokka Electric GS Line

Opel Mokka Edition VS Elegance

De Edition en Elegance uitvoeringen van de Opel Mokka worden het meest verkocht/geleast. Waarom zou je de Edition over de Elegance kiezen, of andersom? Beide uitvoeringen worden geleverd met een 1.2 liter driecilinder met 100 pk (75 kW) of een elektromotor met 136 pk (100 kW) met een accupakket van 50 kWh.

Opel Mokka in de kleur 'Cosmic Red'
Opel Mokka in de kleur ‘Cosmic Red’

Kies je voor de Edition uitvoering, dan kies je voor de eenvoudigste uitrusting. Ga je voor de Elegance uitvoering, dan zijn deze zaken inbegrepen die je niet terugziet op de Essential uitvoering:

  • Apple Carplay/Android Auto
  • LED lichten remlichten, mistlampen voor, dimlicht, verlichting aan de zijkant, dagverlichting, achterlichten en grootlicht
  • Parkeerinformatie achter dmv radar & camera
  • Sfeerverlichting
  • Chroom/glimmend accent rond de zijramen op de bumpers
  • Navigatiesystemen met een aanraakscherm via SD Card
  • USB oplaadpoort(en) voor en achter

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka


Wat zijn de afmetingen van een Opel Mokka?
De Opel Mokka is 4,1 meter lang, 1,8 meter breed en 1,5 meter hoog. De afmetingen in millimeters zijn 4.151 mm x 1.790 mm x 1.523 mm.

Wat kost een Opel Mokka?
Je kunt de Opel Mokka private leasen vanaf 449 euro per maand. Het gaat dan om een Edition-uitvoering op basis van 10.000 km per jaar en een contractduur van 60 maanden. De vanafprijs voor een nieuwe Mokka start op dit moment op € 30.499.

Hoe zit het met de levertijd van een Opel Mokka?
Of een Opel Mokka direct leverbaar is hangt af van welke versie je bestelt. Het kan per aanbieder of model verschillen of de Mokka direct leverbaar is. Bekijk dus goed voordat je bestelt hoe de situatie is met het model dat je graag wil.

Heeft de Opel Mokka bekende problemen?
Er zijn voor de Opel Mokka op dit moment geen structurele problemen bekend.

Wat is de draaicirkel van een Opel Mokka?
De draaicirkel van de Opel Mokka is 11,08 meter. Daarmee is de cross-over uitstekend geschikt voor de stad.

Waar kan ik de Opel Mokka handleiding vinden?
Je kunt hier de handleiding van de Opel Mokka in PDF lezen.

Hoe snel kan een Opel Mokka Electric opgeladen worden?
Met een snellader kun je de Opel binnen 24 minuten van 10 naar 80 procent opladen. Met een 3 fasen lader is de gemiddelde laadtijd van de Mokka Electric zo’n 4 uur en 33 minuten.

Opel private lease

Opel Logo 2022

Opel is een merk dat bekend staat om zijn degelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het Duitse merk is opgericht in 1899 en is daarmee een van de oudste autofabrikanten wereldwijd. Met auto’s als de Corsa en Astra heeft Opel namen die al tientallenjaren over de Nederlandse wegen. De Mokka is een van de nieuwste succesnummers die is toegevoegd aan het modellengamma van het bedrijf uit Rüsselsheim.

Opel private lease aanbiedingen

De Opel Mokka in de kleuren 'Arctis White' en 'Iconic Green' met contrasterende zwarte motorkap en dak
De Opel Mokka in de kleuren ‘Arctis White’ en ‘Iconic Green’ met contrasterende zwarte motorkap en dak

Natuurlijk kun je op Lieverprivatelease.nl ook het private lease aanbod van andere Opel modellen vergelijken. Gebruik onderstaande links om de private lease aanbiedingen van verschillende populaire Opel modellen te bekijken.

Wil je graag een totaaloverzicht van alle Opel private lease modellen met prijzen zien? Bekijk dan hier alle Opel private lease modellen met prijzen.

Opel Mokka private lease: dit moet je weten

Zo werkt private lease

  1. Je zoekt een auto uit via onze onafhankelijke vergelijker
  2. Je vult je gegevens in bij de aangesloten aanbieder
  3. De offerte ontvang je per e-mail
  4. Akkoord? Dan kun je de overeenkomst ondertekenen
  5. Jouw private lease auto wordt bij je afgeleverd op de afgesproken datum

Wat is er inbegrepen bij private lease?

Bij private lease ontvang je natuurlijk de door jou gekozen auto. Daarnaast zijn de kosten voor verzekering, belasting en onderhoud inbegrepen. De brandstof en/of stroom betaal je zelf.

Is private lease voordelig?

Private lease is over het algemeen verstandiger en voordeliger dan het kopen van een auto met geleend geld.

Het volledig zelf kopen van een auto is onderaan de streep over het algemeen het goedkoopst. Bij private lease betaal je ook voor gemak en zekerheid.

Welke private lease aanbieder moet ik kiezen?

We raden je iedere aanbieder binnen onze prijsvergelijkers aan. We vinden het namelijk belangrijk om alleen met betrouwbare private lease aanbieders samen te werken.